Yoga

Balans tussen Lichaam en Geest

Met Yoga sla je een brug tussen lichaam en geest. Dit doe je door middel van gerichte ademhaling. Het kan je helpen om lichamelijke of emotionele spanning kwijt te raken. Dit is heel belangrijk want, hierdoor komt er meer progesteron vrij. Dit heb je nodig voor je voortplanting.
Er zijn Yogascholen die lessen geven aan dames (en heren) met een kinderwens en ook zijn er speciale zwangerschapsyoga klassen.

Wil je goede adressen voor Yogales, stuur ons dan een berichtje.

yoga, exercise, fitness
frogs, yoga, figure

Wat doet Yoga met je

Yoga:
1) Stimuleert de doorbloeding naar je buik en naar je bekken
2) Brengt het zenuwstelsen tot rust en het vermindert stress
3) Brengt de hormoonhuishouding in balans
4) Voert afvalstoffen af en 
5) Verbetert je conditie waardoor het je
fysiek, mentaal en emotioneel sterker en rustiger maakt

Fertiliteitsyoga

Welke yogavorm je ook doet; het gaat altijd om uit je hoofd komen. Rust creëren door middel van beweging en aandacht voor jezelf. Dat draagt allemaal bij aan een goede fysieke en mentale conditie voor een zwangerschap. Je kunt speciale oefeningen doen die de vruchtbaarheid op verschillende manieren kunnen stimuleren. Deze oefeningen kun je makkelijk thuis doen. Voel wat je doet en waar je grens ligt en onthoud dat het niet gaat om presteren, maar om aandacht en ontspanning.
Wil je meer informatie over Yoga? Neem dan contact op Marie José Geurs. Marie José is een zeer ervaren yoga lerares en ze geeft ook online cursussen fertiliteitsyoga.
Haar prachtige yogaschool ligt aan het water in Loosdrecht.