Partners

Kinderwens Buitenland

Kinderwens Buitenland geeft informatie over kinderwensbehandelingen in het buitenland. Tegenwoordig wordt er veel gereist, niet alleen voor IVF maar ook voor eiceldonatie of embryodonatie. Maar wat is dan een goede kliniek, wat zijn de kosten en hoe gaat zo’n behandeling eigenlijk? Als je daar informatie over wilt, neem dan contact op met Kinderwens Buitenland.
Anneke zegt: “Er zijn veel websites over zwanger worden en ook over voeding en leefstijl, maar ik ken er geen die zo uitgebreid is als deze!”
Wil je meer informatie? Neem dan nu contact op!

Acupuncturist Gilles Stoop

Gilles Stoop is een acupuncturist die volledig gespecialiseerd is op fertiliteitsgebied. Wanneer je een kinderwens hebt, dan kan het goed zijn om de acupuncturist te bezoeken. Hij kan zorgen voor goede doorbloeding, rust en nog veel meer.
Gilles is gespecialiseerd in vrouwenklachten en vruchtbaarheidsproblemen bij vrouwen én bij mannen. Naast acupuncturist is hij gediplomeerd herbalist (Chinese kruidengeneeskunde bij Academie voor Chinese geneeswijze Qing Bai).

Neem contact op voor meer informatie!

Fertiliteitsmassage Merlin's Maan

Merlin’s Maan ondersteunt vrouwen met een kinderwens. Dat doe ik door bijvoorbeeld samen te onderzoeken waar er nog ruimte is om liefdevoller naar jezelf te zijn, te kijken naar mogelijkheden tot het verbeteren van je vruchtbaarheid, door o.a. je te adviseren over het traject en/of je leefstijl en bied ik als therapie een prachtige ontspannende fertiliteitsmassage. Deze werkt op alle gebieden waar we als vrouw spanning, hormonale onbalans en ervaringen uit het verleden hebben opgeslagen. Om de diepe ontspanning te ervaren combineer ik dit met Reiki. Ik begeleid je naar een verrijkt leven waarin balans, rust en vertrouwen centraal staat. 

​Door holistisch te werken kijk ik naar elk aspect in je leven, je leefstijl én je omgeving. Ook daar waar je zelf niet zo snel aan denkt. Hierdoor kan ik de behandelingen gerichter inzetten en komen we sneller (terug) tot de kern,
jij als krachtige en prachtige vrouw…En wie weet waar dat weer toe kan leiden!

Neem contact op voor meer informatie!

Gezond zwanger worden

Yogaschool YogaMar

Yogamar is een yogaschool in Loosdrecht. Marie José geeft online yogalessen die gericht zijn op fertiliteit en daarnaast ook zwangerschapsyoga. Het voordeel van de online lessen is dat je vanuit je eigen huis heerlijk mee kan doen aan de yogalessen.
Wil je rust in je hoofd en een goede mindset, neem dan nu contact op!

Studio Fertiliteit

Dit is Dennis Karssenberg, orthomoleculair therapeut. Hij is bekend van het televisieprogramma ‘Niets liever dan een kind’ en krijgt daardoor regelmatig vragen van lotgenoten gericht op op voeding en leefstijl.

“Vanuit de behoefte om meer invloed uit te willen oefenen op ons eigen traject, ben ik de opleiding tot orthomoleculair therapeut gaan volgen. Er ging een wereld voor me open en tegelijkertijd is mijn frustratie gegroeid. Hoe kan het dat ik dit zelf allemaal moet ontdekken en ondervinden?” Wij hebben deze begeleiding vanuit de klinieken gemist. Het enige wat ons werd geadviseerd was is om foliumzuur en hooguit B12/D3 te slikken, hebben wij nooit vanuit de kliniek ondersteuning gehad op dit vlak. 

Wil jij weten wat je zelf kunt doen om gezonder te gaan leven en gezond zwanger te worden?

Neem dan contact op met Studio Fertiliteit!

Studio Fertiliteit
Bij Studio Fertiliteit zorgen we voor de juiste voorwaarden op zowel fysiek als mentaal vlak om meer kansen te creëren voor een succesvolle zwangerschap.  Wat we voor de behandeling erg belangrijk vinden, is dat jij op je plek bent, je serieus genomen voelt en het gevoel hebt dat je alles kunt vragen en zeggen wat er in je hoofd omgaat. Jij staat centraal en we creëren samen een uniek plan dat past bij jouw hulpvraag. 

Wandelcoach Moniek

Wil je wel hulp, maar is de stap naar een psycholoog te groot? Denk dan eens aan wandelcoaching.

Moniek Rouweler is een betrokken en resultaatgerichte wandelcoach, werkzaam vanuit Eindhoven. Je kunt bij haar terecht voor een individueel wandelcoachtraject of deelnemen aan een groepswandeling. Daarin ontmoet je vrouwen, die in dezelfde situatie zitten als jij.

Wandelen doet veel goeds voor je humeur. En het praat een stuk makkelijker, als je samen wandelt. Je hoeft elkaar niet continu aan te kijken en komt even los van je dagelijkse beslommeringen. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging.

Voor meer informatie over Wandelcoach-Moniek, neem dan contact op.