Meditatie

Rust in deze drukke tijd

Steeds meer mensen mediteren, om rust en ontspanning voor lichaam en geest te creëren.

Wat is meditatie?
Meditatie is een techniek om de geest tot rust te brengen en een bewustzijnstoestand te bereiken die totaal anders is van je normale waaktoestand. Het is het middel om alle niveaus van jezelf te doorgronden en uiteindelijk het centrum van bewustzijn in jezelf te ervaren.

 

We werken samen met Meditation Moments. Heb je interesse in beter slapen, minder stress en meer focus. Dan is Medition Moments echt iets voor jou, klik op de link en je krijgt 12 maanden toegang tot alle meditaties met zelfs 25% korting. 

Binnenkort komen er op deze pagina verschillende meditatie oefeningen te staan.

Hou deze pagina goed in de gaten!

Ademhaling

Ademhaling, de eerste levensbehoefte als je wordt geboren. Hoe meer spanning in je lijf zit hoe hoger en hoe sneller de ademhaling.

Met de ademhalingsles leer je terug te komen in je ademhaling. Klinkt misschien vreemd maar o zo fijn!

Balans

De balans tussen werk en privé hebben we zo vaak gehoord. De balans in je mindset is misschien wel belangrijker. Hoe schever de balans hoe onrustiger je wordt.

Met de balansles leer je de eerste basis om je balans te herkennen.

rust in je hoofd

Je hebt het druk. Misschien wel té druk. Je bent toe aan meer rust. Niet alleen een dagje vrij maar ook rust in je hoofd. Hoe meer rust in je hoofd hoe meer ontspannen je de wereld weer aankijkt.

Met de oefening rust in je hoofd ervaar je je omgeving anders en zul je met een frissere blik je toekomst tegemoet zien.